• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Луганской области произошло очередное нападение на агитпалатку Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-04 12:43:28
    Сьогодні в місті Алчевськ Луганської області молодики спортивної зовнішності здійснили напад на агітаційний намет кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка. Про це повідомив керівник виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «Вранці п'ятнадцять чоловіків підійшли до агітаційного намету Анатолія Гриценка. Молодики заявили, що в області воєнний стан, тому ніяку передвиборчу агітацію вести не можна, бо вибори все одно не відбудуться. І в грубій формі сказали нашим агітаторам зібрати намет. На це вони дали їм три хвилини. Аби уникнути загострення конфлікту, агітатори почали складати намет. Але, не дочекавшись поки наші хлопці усе заберуть, молодики підпалили агітаційні матеріали. Крім того, вони розірвали тент й погнули металеві конструкції намету. Зараз наші агітатори дають покази у міліції», – розповідає Канівець.

    Олег Канівець зазначив, що це вже четвертий напад на агітаційний намет Анатолія Гриценка в Луганській області. «До цього невідомі нападали на наші агітнамети в Краснодоні, Алчевську й Антрациті», – говорить Канівець.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.