• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Резонансное убийство в Одессе: новые подробности

    Опубликовано: 2014-05-04 08:33:00

    Під підозру у скоєнні злочину потрапив 32-річний житель м. Котовськ, який вирішив захистити свою знайому від жорстокості її чоловіка.

    О восьмій ранку до Котовського міського відділу міліції надійшло повідомлення, що біля одного з розважальних закладів по вулиці Ломоносова в м. Котовськ на землі лежить чоловік без ознак життя.

    На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції і швидка допомога. Прибулі на виклик спеціалісти констатували насильницький характер смерті потерпілого. За висновком судово-медичного експерта чоловік загинув від дробових поранень обличчя.

    За даним фактом слідством було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

    «Перш за все була встановлена особа небіжчика. Ним виявився 50-річний місцевий житель, який працював охоронцем на залізниці. Вважаючи, що злочин носив резонансний характер, розшукові дії проводились у посиленому режимі, - зазначив начальник Котовського МВ Михайло Граненко, - були задіяні всі співробітники міськвідділу. Міліціонери провели огляд прилеглої території, здійснили подворовий обхід квартир і домоволодінь, вивчали зв’язки померлого, ретельно відпрацьовували висунуті версії вбивства».

    В ході досудового розслідування встановлено, що померлий ревнував свою молоду дружину, постійно контролював не тільки її місце знаходження, а й навіть розмови по телефону. Бували і випадки «виховання» за допомогою кулаків. Тож одного дня молодий чоловік дочекався кривдника жінки, коли той повертався з роботи додому, і вистрелив з обрізу мисливської рушниці.

    Зброю, з якої за словами підозрюваного було здійснено роковий постріл, 32-річний молодик видав добровільно. Її правоохоронці направили на експертизу.

    Котовський міськрайсуд на попередньому слуханні розглянув обставини пригоди та первинні матеріали кримінального провадження і обрав молодому чоловіку міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

    Слідство триває, повідомляє прес-служба МВС в Одеській області.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.