• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом случилась страшная трагедия

    Опубликовано: 2014-05-01 07:03:12

    Двоє дітей загинули, а їхню матір лікарі фактично витягли з того світу. Трагедія сталася у Київській області. За попередньою версією, причиною стала неуважність батька під час користування газовим обладнанням.

    Про трагедію, що сталася вночі в селі Новосілках, місцеві навіть не підозрювали. Люди насторожилися лише тоді, коли вулицями з сиренами помчали автомобілі. Михайло одразу кинув поратися на своєму городі й пішов до сусідського помешкання, біля якого машини зупинялися. Чоловік каже - членів цієї сім'ї знав вже не перший рік. Голова родини - п'ятдесятичотирирічний ветеран-афганець, дружина та двоє маленьких діточок. За хвилину стало відомо - всі вони отруїлися чадом під час сну. Прокинутися і знайти сили кинутися до рідних зміг лише чоловік.

    Михайло, сусід загиблих:

    - Когда он подошел к детям, то он растерялся, слышыт, что Люда себя уже плохо почувает, вот. С детьми что-то стало, так как он рассказывает, непонятно - вот что-то или они живы, или они неживы. И тут он сразу позвонил соседке.

    Медикам, котрі прибули на виклик, залишалося констатувати смерть 8-річного хлопчика та 10-річної дівчинки. Їхню матір вдалося врятувати. У тяжкому стані її поклали до реанімації. Односельці не ймуть віри, що таке сталося. Для сусідів малі були наче рідні внуки.

    Михайло, сусід загиблих:

    - Детки были аккуратные, чистенькие. За ними, как говорится, мама ухаживала, тут нечего говорить. Все мы, соседи, очень сожалеем, потому что детки у нас и гуляли, и всегда до нас ходили, и саме такой возраст любимый, что дуже печально.

    Марія, сусідка загиблих:

    - Ну вчилися дуже гарно, і отака смерть їм. А що там случилося - у всякій сім'і є якісь свої, як кажуть, секрети, і своє щось є. Я б не сказала, що сім'я така ж неблагополучна. Ну батько там після аварії такий трошки хворий.

    Інші ж сусіди подейкують, що голова сім'ї  полюбляв горілку, і трагедія могла статися саме через його неуважність - чоловік увімкнув опалення й забув відкрити заслінку.

    Михайло, сусід загиблих:

    - Мое мнение было такое - это халатность в первую очередь отца. Потому что мама отдыхала с детьми, тем паче они были на проводах, на кладбище. Пришли, устали, отдыхали. Сам факт, конечно, настраивает кажду людыну, что вопрос серьезный с газом и всегда надо осуществлять контроль, и особенно людина должна быть трезва.

    Що ж насправді сталося тієї трагічної ночі - тепер з'ясовуватимуть експерти.

    Вікторія Рубан, керівник відділу управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області:

    - На місці працювала слідчо-оперативна група, у складі якої працювали працівники МВС, та також працівники газового господарства, працівники ДСНС. Причина того, що сталося, вона наразі з'ясовується і поки не буде висновків експертів, наразі ми можемо сказати, що це попередня причина - це отруєння речовиною невідомого походження.

    Олександр Храпач, Андрій Грищенко

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.