• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • День Победы в Черкассах будут праздновать без георгиевских ленточек

    Опубликовано: 2014-04-29 11:34:23

    У День Перемоги цього року Черкаси відмовляться від військової техніки, георгіївських стрічок, салюту та параду школярів. Натомість 9-те травня відзначать із символами нашої держави – жовто-блакитними прапорами й стрічками. На цьому наголосив під час прес-конференції голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.

     

    – Цього року святкування 9-ого травня відбудеться дещо інакше, аніж у попередні роки, – сказав Юрій Олегович. – Для того, аби визначитися щодо плану заходів до Дня Перемоги ми зустрічалися із ветеранськими організаціями і дійшли з ними згоди. У цей день відбудеться короткий мітинг за участю ветеранів на Соборній площі та покладання квітів на Пагорб Слави. Я просив політичні партії 9 травня утриматися від партійної символіки, а представників Самооборони та «Правий сектор» не вбиратися у камуфляжний одяг. Цього дня на це заслуговують лише ветерани, які пройшли війну і вибороли для нас мирне небо.

     

    У День Перемоги черкащани мають використовувати тільки жовто-блакитну символіку, щоб запобігти можливим провокаціям, оскільки віднедавна вони асоціюються із сепаратизмом, переконаний обласний керманич.

     

    – У нинішніх умовах георгіївські стрічки просто не на часі, – зазначив він та додав, що все ж таки безпосередньо ветерани йтимуть під червоними прапорами. – Як би там не було, це наша історія, а ветерани – її творці.

     

    Окрім цього, зазначив голова ОДА 9-ого травня в місті посилять охорону.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.