• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черкасский «УДАР» утвердил свою команду, с которой пойдет в городской совет

    Опубликовано: 2014-04-25 17:54:55

    Партія «УДАР Віталія Кличка» 25 квітня на міській конференції затвердила команду, яка йтиме у депутати Черкаської міської ради.

     

    До першої п’ятірки списку потрапили: голова Черкаської міської організації партії «УДАР» Андрій Кондратенко; кандидат психологічних наук, доцент ЧНУ ім. Б. Хмельницького Інна Кукуленко-Лук’янець; директор ТЦ «Епіцентр» Армен Акопян; голова Федерації футболу Черкас Юрій Гончаров; секретар наглядової ради Черкаського обласного благодійного фонду благодійних ініціатив «Наш обов’язок» Дмитро Личко. Усього до списку кандидатів у міськраду від «УДАРу» увійшло 30 осіб.

     

    – Наше завдання – побудувати роботу влади на чесності і відповідальності кожного депутата, – розповів очільник обласного «УДАРу» Віталій Іляшенко. – Ми маємо 5 ключових напрямків роботи в міській раді: перший – це знищення підвалин корупційної системи. Другий – запровадження щоквартальних звітів місцевих депутатів і чиновників перед громадою. Третій – розвиток підприємництва і забезпечення молоді роботою. Четвертий – це всебічна підтримка реального місцевого самоврядування. І п’ятий напрямок – це сприяння розвитку галузі медицини, освіти та спорту.

     

    Також «УДАР» презентував свою передвиборну програму. У ній визначені головні проблеми міста та пропозиції щодо їх вирішення. Зокрема міський «УДАР» пропонує залучити громаду до генерального планування розвитку Черкас, розширити кількість зелених зон міста, покращити освітлення та упорядкувати прибудинкові території, сприяти розвитку туризму шляхом упорядкування парків і пляжів, створити сприятливий бізнес-клімат для малого і середнього бізнесу. Крім того, «УДАР» має детальний план розвитку транспортної інфраструктури міста, підвищення якості житлово-комунальних послуг, розвитку галузей освіти і медицини тощо.

     

    – Ми знаємо, як працювати і з чого починати свою роботу. Нашу команду представляють переважно молоді обличчя, адже саме за ними – наше майбутнє. Мета «УДАРу» – сформувати потужну фракцію у міській раді, яка захищатиме інтереси черкащан, щоб у 2015 році посилити свої позиції. Також «УДАР» планує сформувати більшість у міськраді разом із партією Петра Порошенка «Солідарність». Саме такий формат співпраці буде найбільш вигідним для черкащан, – наголосив голова міської організації «УДАРу» Андрій Кондратенко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.