• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Луганщине разбили третью агитпалатку Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-25 17:45:19
    Сьогодні в місті Антрацит Луганської області молодики спортивної зовнішності здійснили напад на агітаційний намет кандидата на пост президента України Анатолія Гриценка. Про це повідомив керівник виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «До агітнамету, який розташований в центрі міста, підійшло з десяток молодиків, які почали погрожувати агітаторам. Вони заявили, що «мы хотим жить в России». І буквально за кілька хвилин молодики розірвали тенти, розкидали по площі металеві конструкції й пошкодили усю агітпродукцію. Самі агітатори, на щастя, не постраждали. За даним фактом подана заява про скоєння злочину в міліцію» – розповів Канівець.

    За інформацією керівника виборчого штабу Анатолія Гриценка по 111-му виборчому округу, нападниками є проросійськи налаштовані місцеві жителі Антрациту.

    «Це вже третій випадок у Луганській області. У вівторок напали на наших агітаторів у Краснодоні, у середу – в Алчевську, а сьогодні ­– у Антрациті», – говорить Канівець.
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.