• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Куда лучше не стоит соваться киевлянам

    Опубликовано: 2014-04-25 02:03:00

    Дороги Києва вкрай перевантажені і будь-яка аварія на переповнених розв'язках стає справжньою катастрофою для водіїв. Які ж місця виявились найаварійнішими у столиці? У полі зору дорожніх вебкамер у минулому місяці потрапило понад 120 київських аварій. Причому більшість із них відбуваються в одних і тих самих місцях.

    Традиційно, сумне перше місце, 17 аварій зафіксовано на розв'язці Московського проспекту з проспектом Героїв Сталінграда. І вдіяти з цим нічого не можна - при виїзді на швидкісні магістралі тут не передбачено розгінних смуг.

    На другому місці ділянку дороги на проспекті Перемоги, між Святошино і Нивками. 12 ДТП за місяць!

    На третьому місці - 10 ДТП - розв'язка біля метро Чернігівська.

    Позитивне в цьому сумному ТОП-3 те, що аварії, на щастя, відбуваються в столиці дрібні. Але затори вони створюють величезні.

    Невтішна і статистика дотримання водіями вимог ПДД. У столиці за одну добу інспектори ДАІ виявляють 674 порушення Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 109 водіїв; правил зупинки стоянки - 225, перевищення встановленої швидкості – 108, порушення правил перевезення дітей – 7. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 38 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 38 пішоходів – порушників ПДР.
    За добу було зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди (обидві наїзди на пішоходів), в яких 2 особи отримали травми.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.