• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новый прокурор Волынской области Анатолий Коцура обратился к детям

    Опубликовано: 2014-04-24 18:34:22

    Прокурор Волинської області – Анатолій Коцура, поділився з юними українськими дипломатами: Марійкою, Борисом та Павлом Мовчанами про те, чим переймається у світлі святкові дні весни

    Прокурор Волинської області – Анатолій Коцура, привітав Марійку, Бориса та Павла з Великим Днем Воскресіння Христового.

    У теплі святкові весняні дні очільник прокуратури Волинської області найбільше переймається миром серед людей, цілісністю і незалежністю України, верховенством справедливості та права. «Бажаю вам зростати у мирному світі, у вільній, незалежній країні, де панує Закон та справедливість» – йдеться у листівці Анатолія Коцури до юних волинських дипломатів.

    Новопризначений керівник органів прокуратури, Анатолій Коцура, виявився не тільки високопрофесійним чиновником, що стоїть на сторожі верховенства Закону, справедливості, на захисті прав та інтересів держави, а й всебічно розвинутою особистістю, якій притаманні людяність, моральність, духовність та, навіть, мрії. «Хай здійсняться всі ваші мрії, а Боже благословення завжди буде з вами та вашими рідними!» – до цих слів, скріплених власноручним підписом, пан Прокурор прикріпив синьо-жовту стрічку як і личить справжньому патріоту України!

    Життя продовжується, у кожного з нас є свої мрії. Коли спільною мрією представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та пересічних українців стане побудова громадянського суспільства і правової держави, тоді буде досягнуто позитивних результатів і кардинальних рушійних змін у нашому суспільстві, державі. І, як показує тенденція «дипломатичного листування» юних українських дипломатів зі світовими та українськими знаменитостями, такий час «не за горами» J .

    Прес-центр «Дитячі мрії»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.