• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Днепре отслеживают не только рыбных, но и раковых браконьеров

    Опубликовано: 2014-04-23 16:51:03

    В нерест у Києві та області незаконно торгують не лише рибою, але і раками: Дніпровська екологічна прокуратура

        

    Київською міжрайонною екологічною прокуратурою у зв’язку з виконання плану заходів на нерестовий період 2014 року спільно з контролюючими та правоохоронними органами упродовж декількох днів, які передували святам, проведено рейдові перевірки щодо виявлення фактів незаконного придбання та збуту об’єктів тваринного світу на підприємствах ринкової мережі та у невстановлених місцях торгівлі міста Києва і Київській області.

        

    В їх ході виявлено численні факти реалізації свіжовиловленої риби та раків з порушенням ветеринарно-санітарних норм та без необхідних документів, які б підтверджували якість, безпеку та походження товару.

        

    У більшості випадків незаконна торгівля процвітає у невстановлених для цього місцях, наприклад на стихійному ринку біля Дарницького вокзалу або неподалік автотрас у столиці та поблизу неї.

        

    Загалом за результатами перевірок складено 14 протоколів про адміністративні правопорушення за ст. ст. 88-1 (Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного світу), 107 (Порушення правил ветеринарно-санітарних вимог), 160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях) КУпАП, незаконно виловлені водні живі ресурси загальною вагою 140 кг вилучено з обігу у встановленому законом порядку.

        

    До речі, необхідно особливо подякувати працівникам засобів масової інформації. Саме за їх сигналом було встановлено місце стихійної торгівлі неподалік Дарницького вокзалу у м. Києві.

        

    Заздалегідь вдячні за будь-яку інформацію про можливі факти незаконної торгівлі водним живими ресурсами. Наш телефон для контактів – 200-49-40.

        

    Спільні рейдові перевірки з вказаних питань продовжуються. Їх хід контролюється Дніпровською екологічною прокуратурою

     

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.