• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Луганщине уничтожили вторую агитпалатку Гриценко

    Опубликовано: 2014-04-23 12:49:07

    Сьогодні в місті Алчевську Луганської області троє молодиків спортивної зовнішності здійснили напад на агітаційний намет кандидата в Президенти України Анатолія Гриценка. Про це повідомив керівник виборчого штабу Гриценка, народний депутат України Олег Канівець.

    «До агітнамету, який розташований біля міськради, підійшли троє і почали його трощити. Буквально за кілька хвилин розірвали тенти і розкидали по площі металеві конструкції», - розповів він.

    За словами Канівця, команда Гриценка єдина в місті проводить агітацію. «Жодного намету інших кандидатів, які з екранів телевізорів «вболівають» за схід, немає. Є лише намети сепаратистів, які проводять підривну діяльність серед місцевого населення», - підкреслив керівник штабу.

    Канівець також повідомив, що такі акти агресії з боку проросійськи налаштованих сил в Алчевську відбуваються не вперше. «Міліція, на жаль, не реагує належним чином », - наголосив народний депутат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.