• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наглый «визит» в закрытое кафе в Киеве

    Опубликовано: 2014-04-21 23:53:23

    О четвертій годині ранку у Києві в охоронюваному кафе-магазині, що на проспекті Маяковського, спрацював сигнал «Тривога». Уже за хвилину на місце виклику прибув наряд групи затримання Оболонського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в місті Києві.

    Працівники міліції охорони негайно заблокували усі ймовірні виходи з приміщення. Під час обстеження будівлі ззовні правоохоронці помітили відкрите вікно на тильній стороні. До речі, це було єдине в кафе вікно, на якому не було залізних решіток. На місце події також було викликано власника закладу.

    Зайшовши досередини, наряд ДСО почав ретельно та обережно обстежувати приміщення. Невдовзі у складському приміщенні - за мішками з продуктами - було виявлено невідомого чоловіка з ломиком в руках, якого одразу ж затримали.

    Згодом правоохоронці з’ясували, що затриманий 40-річний киянин шляхом відтискання віконної рами проник до кафе-магазину з метою скоєння крадіжки. Також стало відомо, що він вже неодноразово був засуджений за аналогічні злочини.

    Затриманого було доставлено до територіального райуправління міліції для з’ясування усіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.