• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Одессой нелепая семейная драма закончилась мучительной смертью

    Опубликовано: 2014-04-21 07:32:18

    Слідчим відділом Приморського районного відділу міліції міста Одеси проводиться досудове розслідування відносно 63-річного чоловіка, який будучи напідпитку, завдав тілесних ушкоджень двом жінкам, від яких одна з них померла. Про це УНН повідомили у ГУ МВС Одеської області.

    Як зазначили правоохоронці, на спецлінію “102” надійшло повідомлення від громадян про те, що в будинку по вулиці Мечникова на допомогу кликала жінка, яка стікала кров’ю. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Портофранківського відділу міліції Одеси.

    На місці події правоохоронці побачили двох жінок, які знаходилися у тяжкому стані від багаточисельних ножових поранень. Потерпілі негайно були госпіталізовані, однак життя однієї з них врятувати не вдалося. Вона померла по дорозі у лікарню.

    У приміщенні квартири правоохоронці також виявили чоловіка, на руках та одязі якого були присутні сліди крові. Чоловік находився у нетверезому стані.

    Досудовим розслідуванням було встановлено, що того дня жінки завітали до господаря у гості. Гостинний хазяїн пригостив жінок спиртним, одна з яких приходилася йому прийомною донькою.

    У процесі вживання алкоголю між колишніми родичами почалася словесна перепалка. Чоловік почав висказувати жінці своє обурення з приводу того, що він отримав декілька кредитів у банку на її лікування, але вона ніяк не допомагає йому в погашенні грошового боргу. З’ясовуючи стосунки, вітчим схопив ножа та почав наносити падчерці удари у різні частини тіла. Поруч з обуреними співбесідниками знаходилася подруга потерпілої, яка встала на її захист, внаслідок чого теж отримала від чоловіка тілесні ушкодження. Злякана та поранена жінка вибігла у двір та почала кликати на допомогу. Почувши несамовите волання переляканої скривавленої жінки, сусіди одразу викликали міліцію та карету швидкої.

    На місці події правоохоронці виявили знаряддя злочину — кухонний ніж з плямами бурого кольору. Вилучене було направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в Одеській області для проведення експертизи”, — зазначили правоохоронці.

    Як розповів начальник Приморського районного відділу міліції міста Одеси полковник міліції Олег Стратієвський, за даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.1, п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.2 ст.15 (замах на злочин). За подібні діяння законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

    Затриманому повідомлено про підозру, а Приморським районним судом міста Одеси йому обрано запобіжний захід — тримання під вартою.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.