• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Филарет передаст в подарок пограничникам патрульный автомобиль и снаряжение

    Опубликовано: 2014-04-17 16:08:34

    18 квітня 2014 року- Патріарх Філарет передасть у подарунок прикордонникам патрульний автомобіль і комплекти спорядження та екіпірування

      Київ. П'ятниця, 18 квітня 2014 року о 14.50 на подвір'ї Київської Патріархії (Київ, вул. Пушкінська, 36) Предстоятель УПЦ КП - Патріарх Філарет передасть патрульний автомобіль, кілька десятків комплектів спорядження та екіпірування для прикордонників окремого відділу Прикордонної служби Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Транспорт та спорядження було придбано за гроші Української Православної Церкви Київського Патріархату з благословення Святійшого Патріарха Філарета для підтримки боєздатності прикордонних застав, що розміщенні на Херсонщині. Під час урочистої передачі будуть присутні Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, духовенство Київського Патріархату та керівництво Державної прикордонної служби України та представники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Запрошуємо представників Медіа.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.