• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Общественность призвала владельцев автомобилей отказаться от российского бензина

    Опубликовано: 2014-04-17 12:38:27

    Громадськість закликала власників автомобілів відмовитися від російського бензину

     

    Громадянський рух "Відсіч" продовжує організовувати флешмоби "Російське вбиває!" У четвер, 17 квітня, активісти провели акцію "Не заправляйся в окупанта!" у рамках всеукраїнської кампанії з бойкоту російських товарів та послуг.

     

    Учасники акції символічно показали, який смертельно небезпечний вплив може справити на громадян України та їхні автівки підтримка російського виробника. В умовлений момент часу частина активістів спробувала проїхатись на "машинках", заправлених російським бензином, а інша — тримала плакат із гаслами "Не заправляйся пальним окупанта", які закликали не купувати російське пальне. Всі ці дійства відбувалися під музичний супровід пісні “Купуй українське” гурту "Тартак".

     

    Громадські активісти закликали власників автомобілів відмовитися від послуг російських бензозаправок, до яких, зокрема, належать АЗС "Лукойл", "ТНК", "Tatnaft", "Формула", "Смайл", "Газпром нефть". Як відомо, нинішня кремлівська влада фінансово утримується  переважно за рахунок експорту енергоносіїв, зокрема, бензину, таким чином, фактично, використовуючи прибутки від українських покупців проти них самих та нашої держави загалом.

     

    Метою акції є спонукати українських споживачів до адекватних дій у відповідь на російську агресію проти України, а саме: закликати бойкотувати російський бензин та інші послуги, що надаються мережами російських автозаправок. Це матиме наслідком формування серед українців громадянської гідності й патріотизму та згуртує їх задля порятунку України від російської окупації.

     

    Активісти стверджують, що енергетична залежність України від Російської Федерації, в тому числі бензинова, є перепоною для реального суверенітету нашої держави.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.