• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Запорожьем передали ценные земли государству

    Опубликовано: 2014-04-15 20:41:06

    При проведенні перевірки Запорізькою міжрайонною екологічною прокуратурою установлено факт незаконної передачі земельної ділянки оздоровчого призначення, ринкова вартість якої складає близько 70 тис. грн, Запорізькою районною державною адміністрацією у власність ТОВ «Лісова поляна» для функціонування бази відпочинку.

    За результатами перевірки до суду подано цивільний позов з вимогами визнати незаконним та скасувати рішення райдержадміністрації, визнати недійсним договір купівлі-продажу, державний акт на право власності та зобов’язати ТОВ «Лісова поляна» повернути земельну ділянку до власності держави.

    Незважаючи на те, що суд першої інстанції в задоволенні позову відмовив, апеляційна інстанція з позицією міжрайонного екологічного прокурора погодилась, задовольнивши його вимоги. Тому вказана земельна  ділянка буде повернута державі.

    Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.