• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве обещают навести полный порядок

    Опубликовано: 2014-04-15 08:07:55

    Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко розповів, що встиг зробити за місяць роботи на своїй посаді. Зокрема, він поінформував, які першорядні завдання поставив перед своїми підлеглими, - пише «Автоцентр».

    Серед таких кроків - заборона паркування під кутом. За таке порушення до водіїв застосовуватимуться жорсткі заходи реагування, аж до штрафу в розмірі 340 грн, - розповідає очільник ДАІ.

    - В цілому, хочу відзначити, що за останній місяць пропускна здатність у Києві стала краще, навіть у п'ятницю, коли люди виїжджають за місто, вони можуть спокійно проїхати», - підкреслив Анатолій Сіренко.

    Крім того, він вважає за доцільне навести порядок з паркувальними майданчиками біля офісів організацій. «Ми серйозно зайнялися питанням, коли організації створюють паркомісця на проїжджій частині і, тим самим, захаращують проїзд для інших учасників дорожнього руху». Також Сіренко повідомив, що по Києву майже повністю завершена робота по зняттю «табличок з привілеєм».

    «Нами проведена відповідна робота по зняттю так званих «табличок з привілеєм» («Крім автомобілів», «Для автомобілів» - авт.). 90 % подібних табличок по Києву вже зняті, в найближчі 15 днів у столиці не залишиться жодної такої таблички. Крім того, ми зняли відповідні таблички поряд з будівлями деяких керівних органів, у тому числі близько будівлі МВС», - підкреслив Анатолій Сіренко.

    Також він відзначив проведену роботу з ліквідації незаконно встановлених замкових пристроїв та огороджувальних стовпчиків.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.