• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Одессой произошло страшное ДТП

    Опубликовано: 2014-04-14 08:39:59

    Днями в селі Мирне Біляївського району невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись зі сторони автодороги «Одеса-Кучургани», скоїв наїзд на 18-річного пішохода, хлопець рухався у попутному напрямку по краю проїжджої частини. Надавати необхідну допомогу постраждалому сам винуватець аварії не став, він просто втік з місця ДТП. Внаслідок пригоди пішохід отримав значні ушкодження та був доставлений до лікарні.

    Автопригода сталася увечері, близько 22 години. Можливо, це і спонукало водія негайно втекти з місця ДТП, розраховуючи залишитися непоміченим. Але знайшлися свідки цієї пригоди, які допомогли співробітникам ДАІ. Наступного дня, в ході проведення розшукових заходів, було встановлено, що ДТП скоїв 35-річний водій автомобіля “ВАЗ 2104”. Зважаючи на докази, чоловік заперечувати не став та визнав свою провину. Водія та авто було затримано та доставлено до відділу міліції.

    Наразі за даним фактом триває досудове розслідування.

    За матеріалами прес-служби ГУ МВС в Одеській області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.