• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Администратор-сутенер: скандал в одесском отеле

    Опубликовано: 2014-04-13 08:33:00

    В Одессі затримали вельми спритного та зухвалого сутенера. Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС в Одеській області.

    Звідництвом займався бармен-адміністратор одного з готелів в Київському районі міста. В результаті заходів, проведених співробітниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Одеського міського управління міліції чоловіка притягнуто до кримінальної відповідальності.

    Правоохоронці встановили, що "жриць кохання" для потенційних клієнтів 23-річний працівник готелю знаходив за допомогою оголошень самих дівчат про надання ними інтимних послуг за гроші. По телефону він зв’язувався із представницями найдревнішої професії, пропонував свою допомогу в якості посередника та домовлявся про оплату. Сума заробітку жінок легкої поведінки, а відповідно, і розмір "гонорару" посередника кожного разу були індивідуальними.

    "Працівниками міліції задокументовано звідницьку діяльність чоловіка, починаючи з лютого поточного року. Після чергового факту сутенерства правопорушника було затримано на гарячому. Під час затримання правоохоронці вилучили 1700 гривень, які підозрюваний отримав від клієнта в якості розрахунку за інтимні послуги. 900 гривень з цієї суми призначалися для оплати «праці» повії, а решта складала заробіток посередника",- зазначили у прес-службі.

    На даний час 20-річну дівчину, яку викрито у наданні інтимних послуг за гроші, притягнуто до адміністративної відповідальності. Відносно неї складено протокол за ст.181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також встановлено особи інших трудівниць любовного фронту, які "співпрацювали" з затриманим.

    Сутенерові ж повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. В якості запобіжного заходу на період досудового слідства йому обрано домашній арешт. Чоловікові загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.