• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве прогремели хулиганские выстрелы

    Опубликовано: 2014-04-11 22:53:10

    Конфлікт, гонитва, стрілянина. Таку картину спостерігали перехожі на столичній вулиці Борщагівській.

    Два не дуже тверезих чоловіка поверталися з нічного клубу. Вони голосно скандалили.

    Таксі стояло на узбіччі в очікуванні клієнтів. Його водієві здалося, що щось вдарило по автомобілю. Постріл? Куля? Він зробив зауваження шумним молодикам. На що почув багато лайки від одного з них. Незабаром хуліган підкріпив свої погрози демонстрацією пістолета.

    Продавець кіоску, яка стежила за подіями, натиснула на тривожну кнопку охорони, коли побачила зброю. Екіпаж «Венбест» був на місці в лічені хвилини. Бандит спробував втекти. Коли охоронці його майже наздогнали, знову дістав зброю і вистрілив. На щастя, ніхто не постраждав. Зловмисника затримали, пістолет вилучили.

    Наразі слідчим відділом Солом'янського райуправління міліції йому пред'явлено підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України «Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї», згідно з якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

    Підозрюваний - 26-річний житель Черкаської області. Вилучена зброя - стартовий пістолет «Zoraki», імовірно перероблений для стрільби гумовими кулями - направлено на експертизу.

    Левченко Ірина, Солом'янське РУ

    Магнолія-ТВ.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.