• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевское ГАИ теперь занялось «умниками»

    Опубликовано: 2014-04-11 07:43:50

    Керівником Державтоінспекції України Анатолієм Сіренко були ініційовані відповідні заходи по наведення порядку з паркуванням транспортних засобів у столиці, передає «5 канал».

    Вже заборонено паркування автомобілів під кутом до проїзної частини, там де це створює значні незручності в дорожньому русі, працівники ДАІ посилили контроль за дотриманням правил зупинки та стоянки не лише водіями, але і працівниками паркувальних майданчиків. Наприкінці березня організовано обстеження вулично-дорожньої мережі м. Києва з метою виявлення місць встановлення на проїзній частині та тротуарах запірних пристроїв, стовпчиків, ланцюгів тощо.

    «З виявлених 289 замкових пристроїв, 184 вже демонтовано, також демонтовано 10 табличок індивідуального проектування з 11 виявлених; відомості про адреси цих прибраних пристроїв є на сайті ДАІ», - доповів Сіренко.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.