• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Почему с киевскими ГАИшниками шутки плохи (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-04-11 00:18:22

    В інтернеті з'явилося відео, на якому співробітники ДАІ з автоматами в грубій формі з нецензурною лайкою вимагали від водія показати документи. Інцидент стався 8 квітня на житомирському посту ДПС в Києві. Причиною агресії стало те, що співробітники МВС побачили в бардачку у водія травматичний пістолет.

    Замість того, щоб попросити водія пред'явити документи на зброю, даішники направили йому прямо в обличчя автомат і, нецензурно лаючись, зажадали вийти з машини. "Швидко бл*дь! Показали руки! Двері відчиняй! Двері відкрий бл*дь! Виходь з машини!", - кричав інспектор. Згодом на місце події прибула група спецзагону міліції в масках і з автоматами, яка продовжила спілкування з водієм.

    Це не перший випадок, коли даішники поводяться з водіями подібним чином. У лютому 2014 року даішник націлив автомат на журналіста: "Я тебе виколупаю з машини".

    Источник

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.