• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В центре Киева 40 людей в масках запретили вывозить макулатуру (ВИДЕО)

    видео
    Опубликовано: 2014-04-11 00:03:37

    Самооборона Майдану завадила вивезенню з Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств, що на Хрещатику в Києві низки документів.

    Як повідомив член штабу Самооборони Андрій, ми побачили, як із Укркоопспілки на машині вивозять цінні папери. Після цього ми побачили підозрілих осіб. Підійшли до них і попросили відкрити машину. Я думаю, що планувалося рейдерське захоплення.

    Після цього Самооборона Майдану перекрила вантажівкою виїзд із будівлі Укркоопспілки і викликала міліцію.

    По прибутті на місце події працівники правоохоронних органів опечатали машину, в якій вивозилися папери, для подальших слідчих дій.

    Однак начальник служби забезпечення Укркоопспілки Федір Мягких стверджує, що всі папери, які хотіли вивезти, є "макулатурою". Всі цінні папери – в архівних приміщеннях.

    "Це папери які зберігалися із 90-х років. Простіше кажучи – це макулатура.  Зараз ми проводимо інвентаризацію приміщень цивільного захисту, тобто колишніх бомбосховищ, які останні 30 років використовувалося як складські приміщення. Тобто, туди постійно складалося все, що не потрібне в офісних приміщеннях. А так як нам дали завдання це відновлювати, ми й почали все непотрібне вивозити", – сказав Мягких.

    Раніше у ЗМІ повідомлялося, що до Укркоопспілки увірвалися 40 невідомих.

    radiosvoboda.org

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.