• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Убийство одесского вора в законе

    Опубликовано: 2014-04-08 23:03:00

    Злодія в законі та його охоронця застрелили в Одесі. Вбивство скоєне в дорогому ресторані. Мешканці сусідніх будинків кажуть - клієнти до закладу, зазвичай, приїжджають дорогими автомобілями, й гучних святкувань там не буває.

    У міліцію зателефонували приблизно о десятій вечора. Сповістили - в залі ресторану стріляли. Під час кривавого інциденту вбито двох чоловіків тридцяти семи та тридцяти дев'яти років.

    Петро Луцюк, керівник ГУ МВС України в Одеській області:

    - Была перестрелка, в результате чего двое людей погибло.

    Правоохоронці з'ясували - в одного відвідувача влучило дві кулі, в другого - аж сім. Випущено їх з пістолета. Можливо, з глушником, адже сусіди та продавчині тутешніх крамничок пострілів не чули.

    - Подъехали там машины, уехали и все. Ничего не слышали, честно.

    Пані Валентина мешкає навпроти ресторану. Стверджує: гучні святкування в закладі - рідкість. Зазвичай сюди під'їжджають чоловіки дорогими машинами.

    Валентина, мешканка м. Одеси:

    - Стрельбы я не слышала, уже в это время я была в спальне. Я бы что-то... Ничего я не слышала. Тем более, вот поверьте мне - вот моя спальня. И я здесь все время.

    Особи загиблих правоохоронцям вже відомі. Обидвоє - громадяни іншої держави. За попередньою інформацією, один з убитих - злодій у законі Бахіш Алієв, на прізвисько Ваха. Інший - його охоронець.

    Володимир Шаблієнко, керівник відділу ГУ МВС України в Одеській області:

    - Открыто уголовное производство по фактам, предусмотренным частью 2 статьи 115 - Умышленное убийство 2 и более лиц. Принимаются первоочередные меры к установлению и задержанию лиц, причастных к совершению данного преступления.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.