• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Охота на педофила в Киеве

    Опубликовано: 2014-04-08 07:43:00

    6 квітня біля однієї зі столичних багатоповерхівок на вулиці Липківського п'ятеро молодих людей віком до 18 років влаштували судилище над 30-річним чоловіком.

    Молодики спортивної зовнішності привернули увагу киян знущанням над чоловіком, який не чинив нападникам опору. Як повідомив Gazeta.ua мешканець сусіднього будинку пенсіонер Анатолій Петрович, хлопці заламували чоловікові руки, ображали і давали відчутні стусани, знімаючи дійство на камеру.

    "Я саме йшов з магазину коли побачив це все. Одна з жінок почала викликати міліцію, а ті хлопці її лише підтримали, кричали що спіймали педофіла", – заявив пенсіонер.

    За словами молодиків, спійманий ними чоловік прямував на підлаштоване побачення із 15-річним хлопчиком. Сам же бранець своєї вини не заперечував, і лише просив не бити його.

    Втім, незважаючи на зізнання прибувши на виклик міліціонери одразу відпустили чоловіка, затримавши замість нього молодиків. Київських "борців з педофілами" відвезли у відділок, для дачі пояснень.

    Молоді люди зізналися, що являються членами скандально-відомого російського руху "оккупай-педофіляй". Його ідейний засновник неонацист Максим Марцинкевич, більш відомий як "Тесак" наразі перебуває у в'язниці за звинуваченням у закликах до національної ненависті та ворожнечі.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.