• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевлянину, которые в пьяном виде «расстрелял» милицейское управление, грозит тюрьма

    Опубликовано: 2014-04-07 07:03:50

    Київські міліціонери затримали 35-річного місцевого жителя, який вчора близько 3 годині ночі у стані алкогольного сп’яніння стріляв у бік будівлі Шевченківського Шевченківського районного управління міліції у Києві. Після цього він втік з місця події.

    Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України в м. Києві.

    Під час огляду автомобіля зловмисника правоохоронці знайшли та вилучили кілька магазинів до пістолету.

    Міліціонери встановили, що чоловік припаркував автомобіль на одній із вулиць неподалік від райвідділу. Він пішов на зупинку громадського транспорту, яка розташована поруч з РВ та звідти здійснив кілька пострілів у бік будівлі міліції.

    Слідчий відділ Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочав кримінальне провадження за частиною 4 ст. 296 КК України «хуліганство», санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

    Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу відносно затриманого.

    Усі вилучені речі під час огляду місця події направили на дослідження до науково-дослідного експертного криміналістичного центру Головного управління київської міліції.

    Триває досудове розслідування.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.