• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Торговцы киевского Авторынка подняли настоящий бунт

    Опубликовано: 2014-04-07 06:33:35

    Вже п'ятий день поспіль торговці Авторинку намагалися достукатися до адміністрації ринку, яка працівників уперто не чує, а також до київської влади. Знову, як і у попередні три дні мітингувальники перекривали бульвар Перова (для проїзду були вільні лише по одній смузі у кожну сторону).

    Щоб краще зрозуміти, чого вимагають пртестувальники,  ми взяли у них листівку, які вони роздавали усім проїжджим такого змісту.

    Увага!
    Щомісяця авторинок Перова сплачує 3 мільйони! гривень адміністрації ринку (ТОВ Парксервіс), до бюджету надходить лише близько 200 тисяч, побори адміністрації збільшуються щомісячно, люди закриваються (160 торгових місць закрито лише за 2014 рік), вже 3 дні відключено світло на торгових місцях. Це геноцид підприємців у Вашому районі!

    Просимо допомоги у мешканців міста Києва у створенні комунального підприємства, що буде перераховувати на потреби району 1 МІЛЬЙОН  гривень щомісячно, а в масштабах країни з усіх ринків це мільярд гривень, а це: відремонтовані школи, лікарні, дитсадки. Це реально! Бюджет пустий, а ми готові підтримати Вас матеріально. Пишіть листи у мерію, районну адміністрацію, в соцмережах, контактуйте з активістами ринку. Якщо Ви нас не підтримаєте Вони скажуть, що це рейдерське захоплення ринку, а ми лише хочемо працювати і підтримувати матеріально Державний бюджет!

    Віримо, що ті, хто загинув на Майдані, дали нам гарний початок для боротьби! Героям Слава! Підприємці авторинку Перова
    Чи почула їх адміністрація наразі невідомо.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.