Торговцы киевского Авторынка подняли настоящий бунт

07 апр, 06:33

Вже п'ятий день поспіль торговці Авторинку намагалися достукатися до адміністрації ринку, яка працівників уперто не чує, а також до київської влади. Знову, як і у попередні три дні мітингувальники перекривали бульвар Перова (для проїзду були вільні лише по одній смузі у кожну сторону).

Щоб краще зрозуміти, чого вимагають пртестувальники,  ми взяли у них листівку, які вони роздавали усім проїжджим такого змісту.

Увага!
Щомісяця авторинок Перова сплачує 3 мільйони! гривень адміністрації ринку (ТОВ Парксервіс), до бюджету надходить лише близько 200 тисяч, побори адміністрації збільшуються щомісячно, люди закриваються (160 торгових місць закрито лише за 2014 рік), вже 3 дні відключено світло на торгових місцях. Це геноцид підприємців у Вашому районі!

Просимо допомоги у мешканців міста Києва у створенні комунального підприємства, що буде перераховувати на потреби району 1 МІЛЬЙОН  гривень щомісячно, а в масштабах країни з усіх ринків це мільярд гривень, а це: відремонтовані школи, лікарні, дитсадки. Це реально! Бюджет пустий, а ми готові підтримати Вас матеріально. Пишіть листи у мерію, районну адміністрацію, в соцмережах, контактуйте з активістами ринку. Якщо Ви нас не підтримаєте Вони скажуть, що це рейдерське захоплення ринку, а ми лише хочемо працювати і підтримувати матеріально Державний бюджет!

Віримо, що ті, хто загинув на Майдані, дали нам гарний початок для боротьби! Героям Слава! Підприємці авторинку Перова
Чи почула їх адміністрація наразі невідомо.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/334312.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua