• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве огласили очень подозрительное и скандальное решение суда

    Опубликовано: 2014-04-06 07:33:29

    Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не згоден зі зміною запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства трьох співробітників Державтоінспекції на початку березня під Києвом.

    Київський апеляційний суд відпустив з-під варти одного з організаторів нападу на пост Державної автоінспекції (ДАІ ) «Биківня» під Києвом Владислава Гораніна.
    Йому інкримінували організацію умисного вбивства, нібито він підбурював вбивць і надав їм для вчинення злочину автомобіль і зброю.
    Раніше Гораніну обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців перебування під вартою, однак на це рішення суду була подана апеляція, повідомляє УНІАН.

    Разом з тим, глава МВС Арсен Аваков не згоден зі зміною запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства трьох співробітників Державтоінспекції на початку березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

    Нагадаємо, 2 березня було скоєно напад на пост ДАІ «Биківня», що під Києвом.

    Тоді загинули троє інспекторів Дорожньо-патрульної служби ДАІ: 38-річний старший лейтенант міліції Сергій Ригун, 36-річний старший прапорщик міліції Олександр Куліковський та 27-річний старший сержант міліції Ігор Мазур. Вдовами залишилися дві жінки. Троє малолітніх дітей стали сиротами.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.