В Киеве огласили очень подозрительное и скандальное решение суда

06 апр, 07:33

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не згоден зі зміною запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства трьох співробітників Державтоінспекції на початку березня під Києвом.

Київський апеляційний суд відпустив з-під варти одного з організаторів нападу на пост Державної автоінспекції (ДАІ ) «Биківня» під Києвом Владислава Гораніна.
Йому інкримінували організацію умисного вбивства, нібито він підбурював вбивць і надав їм для вчинення злочину автомобіль і зброю.
Раніше Гораніну обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців перебування під вартою, однак на це рішення суду була подана апеляція, повідомляє УНІАН.

Разом з тим, глава МВС Арсен Аваков не згоден зі зміною запобіжного заходу підозрюваному в організації вбивства трьох співробітників Державтоінспекції на початку березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, 2 березня було скоєно напад на пост ДАІ «Биківня», що під Києвом.

Тоді загинули троє інспекторів Дорожньо-патрульної служби ДАІ: 38-річний старший лейтенант міліції Сергій Ригун, 36-річний старший прапорщик міліції Олександр Куліковський та 27-річний старший сержант міліції Ігор Мазур. Вдовами залишилися дві жінки. Троє малолітніх дітей стали сиротами.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/334198.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua