• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рейдерский захват в Киеве

    Опубликовано: 2014-04-04 23:07:26

    Будинок по вул. Лисківська 2/71 що знаходиться на житловому масиві Троєщина в Києві, фактично перебуває в стані рейдерського захоплення. Про це повідомляють місцеві мешканці.

    "Під'їзд №3 (та й інші також) перебуває в руках Шипоші Миколи Антоновича, людини,що збудувала собі квартиру на 17-у технічному поверсі. В будинку є заборгованість перед службами, при цьому з серпня 2013 року плата взагалі не надходила, хоч людей,що оплачують, достатньо. Якщо на поверсі є хоча б одна людина, яка не уклала контакт з Шипошою (такі є на всіх поверхах) - то на поверх підіймається тільки вантажний ліфт, пасажирський їздить лише на 16.

    Раніше був день (понеділок), коли в під'їзді засідав ТОВ «Інфорт», яким керує Шипоша і який фактично виконує роль ОСББ, там виписували довідки (форма-3). Такого дня давно такого вже немає і людям немає де взяти довідки чи звернутись з проблемних питань.

    Головне – це те, що мешканцям виставляють незрозумілі тарифи.

    Люди залишились самі з собою в будинку,що нікому з них не належить. але цього вони не можуть змінити», - повідомляють жителі будинку по вул. Лисківська 2/71.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.