• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Политические партии Украины в марте еще не вели агитационной деятельности на местах

    Опубликовано: 2014-04-04 12:34:30

    Попри те, що основні політичні партії наприкінці березня 2014 р. провели з’їзди і висунули власних кандидатів на виборах, помітної агітаційної діяльності місцевих організацій партій в регіонах у березні загалом не спостерігалось.

     

    Поодинокі агітаційні заходи відбувались в межах Вінницької (зустріч П.Порошенка з виборцями 24 березня 2014 р.), Волинської (де спостерігачами ВГО КВУ було зафіксовано лише поодинокі випадки встановлення агітаційних наметів УДАРу та «Свободи»), Дніпропетровської (окремі акції КПУ та «Батьківщини»), Тернопільської (у центрі Тернополя встановлено намети «Батьківщини», УДАРу та «Свободи») Херсонської області (розпочинається робота штабів окремих кандидатів на виборах), Чернівецької (разові агітаційні акції О.Ляшка) областей.

     

    В інших регіонах (зокрема, в Донецькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій областях)діяльність основних партій з підготовки до виборів залишається практично непомітною.

     

    КОМІТЕТ ВИБОРЦІВ УКРАЇНИ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.