• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом озверевший мужчина едва не вырезал всех своих друзей

    Опубликовано: 2014-04-04 01:17:00

    Кагарлицька міжрайонна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вбив свого товариша та намагався зарізати іншого.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що троє товаришів відпочивали в одному з населених пунктів району. Під час гуляння між друзями виник конфлікт. В ході перепалки один з чоловіків вдарив товариша кулаком по обличчю. У відповідь, розлючений товариш, схопив ніж та наніс кілька ударів своєму опонентові. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

    Третій товариш, який намагався розборонити чоловіків та зупинити підсудного, в результаті теж отримав три ножових удари. Незважаючи на тяжкість отриманих порізів, пораненому вдалося втекти від п’яного товариша, завдяки чому він залишився живим.

    Підозрюваний, під впливом незаперечних доказів у вчиненні злочинів, повністю визнав свою вину.

    Злочинні дії чоловіка кваліфіковано за ч.1 ст.115, ч.2 ст.15 п.13 ч.2 ст.115 КК України, тобто умисне заподіяння смерті людині та замах на умисне заподіяння смерті іншій людині особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

    За вчинення даних злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 15 років або довічне позбавлення волі.

    За матеріалами прес-служби прокуратури Київської області.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.