• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности в деле о хладнокровного убийцы под Киевом

    Опубликовано: 2014-04-02 23:54:31

    Апеляційний суд Київської області засудив до довічного ув’язнення чоловіка, який до смерті побив свого товариша.

    Досудовим розслідуванням встановлено, що 30-річний чоловік раніше вже був засуджений до 11 років в’язниці, за умисне вбивство своєї матері та за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму батькові від яких той помер. Звільнився горе-син з місця позбавлення волі умовно-достроково – за 2,5 роки до закінчення строку покарання.

    "Проте, на волі чоловік пробув не довго. Вже через два місяці колишній засуджений вбив свого товариша. Чоловік сильно напився та спровокував з ним конфлікт. В запалі, не знайшовши достатньо аргументів, чоловік наніс потерпілому понад тридцять ударів руками та ногами. Внаслідок важких травм той помер", - сказано у повідомленні.

    Дії засудженого кваліфіковані за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.13 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство вчинене особою повторно.

    На час досудового розслідування та судового розгляду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

    Прокуратура Білоцерківського району підтримала державне обвинувачення у цьому кримінальному проваджені. У судовому засіданні вина чоловіка в інкримінованому йому злочині повністю доведена.

    За матеріалами прес-служби прокуратрури Київської області

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.