• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жуткое VIP-ДТП на трассе под Киевом

    Опубликовано: 2014-04-01 07:43:00

    У родині віце-президента УЄФА Григорія Суркіса сталося горе. Зять Суркіса, який разом з товаришем повертався з Києва додому, потрапив у смертельну аварію.

    У Черкаській області "Ленд Ровер" бізнесменів підрізав старий "Москвич". Удар був такої сили , що "Москвич" розірвало на три частини, а позашляховик викинуло в кювет. Результат аварії здивував навіть бувалих даішників. Незважаючи на несумірну масу і вартість автомобілів, водій і пасажир престижного "Ленд Ровера " загинули . Водій "Москвича" зі струсом мозку і переляком потрапив до лікарні.

    Все відбулося в неділю ввечері, на 160-му кілометрі траси Київ - Одеса. Як розповідають свідки, близько 23:00 місцевий житель на старенькому "Москвичі" вирішив поїхати через дві суцільні перед позашляховиком, який рухався з боку Києва. Але не встиг.

    Швидка та ДАІ примчали хвилин через 15. На жаль, 52-річному бізнесменові Станіславу Стукальському, який сидів на пасажирському місці, допомогти не встигли. А ось водій позашляховика 39-річний житель Київської області дихав. Щоправда, довезти до лікарні живим чоловіка не змогли. Він помер.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.