• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве произошло трагическое ДТП (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-03-25 23:28:08

    Трагічна ДТП сталося в Києву на перехресті вул.Льва Толстого і Саксаганського у неділю 23 березня о 22:24.

    Попередньо з’ясовано, що Volkswagen Passat рухався по односторонній вулиці Саксаганського у напрямку площі Перемоги. Перпендикулярно йому, по вул.Льва Толстого в напрямку пл.Льва Толстого, рухався Volkswagen Transporter.

     

    В якийсь момент на середині перехрестя сталося зіткнення, після якого обидві автівки  відкинуло на тротуар. З салону буса випала пасажирка. Транспортер перекинувся на правий бік і придавив жінку. Пасат вилетів на тротуар, збив світлофор і зупинився буквально за метр від кіоску. Небайдужі свідки аварії поставили мікроавтобус на колеса, однак, на жаль, жінці допомогти не вдалося. Отримані травми виявилися несумісними з життям, пасажирка померла на місці аварії.

     

    На момент пригоди світлофор працював у штатному режимі. Водії автомашин не отримали серйозних травм і від госпіталізації відмовилися. На місці працювали кілька екіпажів ДАІ, оперативно-слідча група, експерти. Фахівцям доведеться з’ясувати, хто з водіїв грубо порушив правила дорожнього руху, що привело до таких трагічних наслідків.
     
    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.