• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом повязали 15 мародеров

    Опубликовано: 2014-03-24 04:33:07

    До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 39-річного киянина про те, що до будинку, де він мешкає, розташованого в селі Лісники, що на Київщині, намагаються проникнути невідомі особи. Про це УНН повідомили у прес-службі Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області.

    Правоохоронці, які прибули за вказаною адресою з’ясували, що на території подвір’я знаходиться група невідомих в кількості 15 осіб. які заявили, що вони є членами антикорупційного комітету та представниками автомайдану, при цьому жодних підтверджуючих документів правоохоронцям не надали. На вимогу працівників міліції покинути домоволодіння невідомі відмовились, пояснюючи, що беруть під охорону маєток з метою недопущення розкрадання майна для доведення причетності до корупційних діянь особи, яка тут проживала, займаючи посаду міністра соціальної політики України.

    У ході проведених переговорів була досягнута домовленість про спільну охорону будинку, але відповідальності на себе ніхто з присутніх цивільних осіб не покладав. Тому, в подальшому до будинку прибули члени місцевої громади та законні представники Антикорупційного комітету України, на вимогу яких була досягнута домовленість між присутніми про спільну охорону будинку правоохоронними органами – нарядом патрульної служби міліції, службою охорони та членами самооборони.

    Громадян, які назвались представниками антикорупційного комітету правоохоронці доставили до районного відділу міліції, де в ході опитування встановили, що дані особи безпідставно представлялись і ніякого відношення до вищезазначеного комету не мають. А під час особистого огляду у 49-річного мешканця міста Києва виявили та вилучили пристрій для відстрілу гумовими кулями.

    Наразі за даним фактом працівники міліції Києво-Святошинського РВ ГУМВС України відкрили кримінальне провадження за ст.356 (самоправство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає накладення штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до трьох місяців. Досудове слідство триває.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.