• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новые подробности смертельного ДТП под Киевом

    Опубликовано: 2014-03-23 08:03:30

    Прокуратура Київської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені відносно водія, який вчинив смертельне ДТП в стані алкогольного сп’яніння. Про це інформує прес-служба відомства.

    Аварія сталася на 42 км. автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Мотижин Макарівського району.

    Встановлено, що чоловік рухався на легковому автомобілі «HUNDAY ELANTRA» в напрямку м. Києва. Водій на шаленій швидкості не впорався з керуванням та врізався у металевий колесовідбійник. Як показала експертиза, водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння. Внаслідок ДТП від отриманих травм пасажир легковика помер на місці пригоди.

    Винній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили смерть потерпілого.

    Наразі проводиться досудове розслідування.

    За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.