• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевскими ЗАГСами серьезно занялась прокуратура

    Опубликовано: 2014-03-22 00:33:26

    Прокуратура міста Києва ініціювала проведення перевірок діяльності всіх столичних РАГСів з питань дотримання вимог законодавства під час надання адміністративних послуг. Перші результати перевірки засвідчили непоодинокі порушення вимог законодавства з боку посадових осіб цих держустанов в питаннях справляння плати за надані послуги, повідомляє прес-служба відомства.

    Зокрема в РАГСі Дніпровського району Києва громадянам нав'язували оплату додаткових послуг за заповнення бланка заяви про реєстрацію шлюбу та внесення відомостей до реєстру. При цьому співробітники відділу державної реєстрації актів цивільного стану не повідомляли заявникам про можливість складання такого документа власноруч і безкоштовно. За даними прокуратури Дніпровського району, протягом 2013-2014 років службовці цього РАГСу надали громадянам близько 10 тис. таких платних послуг на суму понад 300 тис. грн і при цьому жодної - безкоштовної.

    За результатами перевірки прокуратурою Дніпровського району внесено подання начальнику районного РАГСу з вимогою усунути виявлені порушення та притягнути до дисциплінарної відповідальності винних осіб.
    Наразі перевірки тривають.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.