• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обычный киевский водитель создал целую нарколабораторию у себя дома в ванной

    Опубликовано: 2014-03-21 23:17:08

    Житель Солом'янського району обладнав у ванній своєї квартири підпільну нарколабораторію. Міліціонери виявили під час обшуку різноманітні колби, трубки і пляшки з кислотами. Щоразу після використання обладнання наркоділок, який працює водієм, розбирав її і складав для зберігання в звичайну сумку, розповіли в міліції.

    Доморощений «хімік» виготовляв заборонену продукцію у ванній кімнаті, оскільки йому була необхідна проточна вода. Інформацію про те, як виготовляти наркотики, знайшов в інтернеті, а всі інгредієнти, необхідні для їх виготовлення, також продаються у вільній торгівлі. Протягом години встигав виготовити 20 грамів чистого амфетаміну.

    Спочатку оперативники провели контрольну закупівлю сировини у підозрюваного. А вже після експертизи правоохоронці переконалися в тому, що справді придбали психотропну речовину, після чого і затримали зловмисника.

    У рамках кримінального провадження були проведені кілька експертиз, а також інші слідчі дії, які й підтвердили провину 30-річного киянина.

    Наразі йому загрожує ув'язнення строком від 6 до 10 років.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.