• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевское частное предприятие регулярно травило жителей столицы

    Опубликовано: 2014-03-14 23:43:00

    Прокуратура Подільського району заявила позов до суду з вимогою зобов'язати приватне товариство сплатити державі майже 170 тисяч гривень як відшкодування збитків за забруднення атмосфери. Про це "Хрещатику" повідомили в прес-службі прокуратури Подільського району м.Києва.

    Як встановила прокурорська перевірка, підприємство, що займається виробництвом борошна для столичних хлібокомбінатів, упродовж року без відповідного дозволу здійснювало викиди в атмосферу шкідливих речовин.

    Згідно з розрахунками фахівців Державної екологічної інспекції м. Києва, внаслідок безконтрольного потрапляння в повітря шкідливих викидів навколишньому середовищу завдано збитків на суму близько 170 тис. гривень.

    За результатами перевірки прокуратурою Подільського району заявлено позов до підприємства про відшкодування заподіяних збитків на зазначену суму.

    Наразі позов перебуває на розгляді у Господарському суді міста Києва.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.