• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве пугают повышением тарифов

    Опубликовано: 2014-03-14 03:19:36

    Не виключено, що кияни невдовзі зіштовхнуться з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги та проїзд у громадському транспорті. Очільник КМДА наголошує, що грошей у країні мало, тому вони йтимуть на більш нагальні потреби.

    Новопризначений голова Київської міської державної адміністрації, нардеп від фракції «Батьківщина» Володимир Бондаренко припускає, що незабаром тарифи на житлово-комунальні послуги в Києві будуть підвищені. Про це він заявив журналістам у Верховній Раді, - передає «РБК-Україна».

    «У Києві величезні борги в житлово-комунальному секторі та у транспортній сфері. Будемо радитися. Максимум, що можемо сьогодні зробити, - це об'єктивно проаналізувати ситуацію, а з прийняттям рішення НКРЕ або іншими структурами - будемо виконувати їх рішення, тому що країна, яка сьогодні не має грошей на оборону, безумовно, буде вибирати пріоритети і один з них - це фінансування армії, Національної гвардії. Якщо цього не зробити, то тарифи в Києві будуть збирати росіяни», - сказав Володимир Бондаренко.

    Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комунальні служби столиці проаналізують проблеми ЖКГ міста, зокрема готовність Києва до можливих природних катаклізмів. Таке доручення дав голова КМДА.

    Нагадаємо, 7 березня КМДА змінила керівника. В.о. Президента Олександр Турчинов підписав наказ про звільнення з цієї посади Володимира Макеєнка.

    Зауважимо, Володимир Макеєнко пробув головою КМДА всього 42 дні.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.