• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве целый район оказался в «каменном веке»

    Опубликовано: 2014-03-01 03:03:41

    У столиці без централізованого опалення та (або) гарячого водопостачання залишається 8 споживачів у Святошинському районі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

    «Станом на 6:00 27 лютого 2014 року, внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі «Київенерго», тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та (або) гарячого водопостачання (ГВП) залишається 8 споживачів в Святошинському районі» - йдеться у повідомленні.

    Наразі ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади.

    Протягом минулої доби в результаті усунення 29 пошкоджень на мережах компанії підключено 227 споживачів.

    Серед них 99 в Шевченківському, 10 — в Солом`янському, 22 — в Святошинському, 12 — в Подільському, 41 — в Печерському, 2 — в Оболонському, 16 — в Дніпровському, 7 — в Деснянському, 6 — в Дарницькому, 12 — в Голосіївському районах.

    Нагадаємо, ПАТ «Київенерго» постачає теплову енергію 75% споживачів Києва. Централізоване опалення споживачам міста також забезпечують відомчі та приватні котельні.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.