• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве планируют масштабную зачистку

    Опубликовано: 2014-02-25 22:53:00

    Відразу 174 кіоски «Преса» «Агентства Союздрук», в яких кияни та гості міста звично купують газети і журнали (зокрема «День» та глянцевий додаток «Маршрут №1»), найближчим часом можуть закрити. Про це у відкритому листі до голови КМДА Володимира Макеєнка вчора повідомила директор «Агентства Союздрук» Ганна КУЛАКОВСЬКА. За її словами, відразу трьома розпорядженнями КМДА (№ 2251 від 13 грудня 2013 р., № 143 від 5 лютого ц.р., № 147 від 6 лютого ц.р.) було затверджено Комплексну схему розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності в Києві та утворено комісію з питань розміщення кіосків. Затверджену схему Ганна Кулаковська називає «корупційною та протизаконною». «Застосування на практиці даних розпоряджень призведе до закриття 174 кіосків «Агентства Союздрук», обмеження киян до вільного доступу до інформації, зменшення платежів до бюджету, і як наслідок цього, підприємство змушене буде звільнити понад 400 працівників, тому що в комплексну схему із 320 кіосків підприємства внесено лише 146», — йдеться у листі.

    Зокрема, як наголошують у «Союздруці», в Деснянському районі Києва із 32 кіосків до схеми включено лише один, а в Дарницькому із 18-ти — тільки три.

    Розповсюджувачі преси погрожують мерії судами та акціями протестів.

    Крім голови КМДА з аналогічним листом керівництво «Союздруку» звернулося також до першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка та заступника директора Департаменту містобудування та архітектури КМДА Андрія Вавриша.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.