• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створено парламентську групу «Економічний розвиток»

    Опубликовано: 2014-02-25 09:16:12

    В парламенті оголошено про створення депутатської групи «Економічний розвиток», яка ставить своїм завданням подолання соціально-економічної кризи, вихід вітчизняної економіки в режим поступового розвитку. Про це повідомив голова групи, президент УСПП Анатолій Кінах.

    «Наше головне завдання – забезпечити незворотність мирного, правового виходу з суспільно-політичного протистояння, збереження територіальної цілісності держави. Але в нинішній напружений момент не можна забувати, що економіка знаходиться в стадії рецесії. Зменшення  обсягів  виробництва, надходжень в бюджет, робочих місць, якщо вони додадуться до загальнополітичної кризи, призведуть до втрати незалежності, нанесуть нещадного удару економічній національній безпеці. Саме тому треба докласти величезних зусиль, забезпечити максимальну скоординованість в рамках дій парламенту та уряду, щоб шукати рішення та домагатися результатів у подоланні економічних негараздів, створенні умов для зміцнення національного товаровиробника, успішного розвитку вітчизняного бізнесу», – наголосив Анатолій Кінах. 

    Він закликав народних депутатів, ділову спільноту негайно долучитися до  роботи з повернення довіри інвесторів, зниження фіскального тиску на бізнес та створення сприятливих умов для його подальшого розвитку,  зміцнення внутрішнього ринку, налагодження ефективної грошово-кредитної, валютно-курсової політики,  надання імпульсу розвитку малому й середньому бізнесу.

    «Економічний патріотизм – ось вимога часу. Депутати групи «Економічний розвиток» прагнуть зробити так, щоб нею перейнялися  усі представники ділової спільноти, усі громадяни країни.  Вони спрямуватимуть  свої зусилля на розбудову ефективного діалогу парламенту та бізнесу,  розширення державно-приватного партнерства, робитимуть усе можливе, щоб величезний досвід українських промисловців, підприємців, роботодавців був затребуваний в усіх складових державної політики», – зауважив голова парламентської групи Анатолій Кінах.

    Він переконаний, що нині не час займатися опозиційними сценаріями, оскільки лише об’єднавши зусилля усіх частин парламенту, можна здійснити якісні антикризові заходи.  За його словами, члени групи не претендують на посади в уряді, а готові співпрацювати з ним в режимі довіри та високої відповідальності.

    У групу «Економічний розвиток» увійшло 33 народних депутати, заступником голови обрано Віталія Хомутинника. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.