• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевские таксисты «озверели»

    Опубликовано: 2014-02-18 23:23:59

    Київські таксисти підняли ціни на свої послуги в два рази.

    Так транспортні служби відреагували на повідомлення влади про припинення роботи метро через масові заворушення в центрі міста, пише видання.

    Як заявив заступник генерального директора КП «Київпастранс» Сергій Литвинов, враховуючи ситуацію, що склалася, комунальники виводять на маршрут весь наявний арсенал громадського транспорту — автобуси, тролейбуси, трамваї і комунальні маршрутки.

    «Але навіть це лише частково рятує ситуацію. Додаткову кількість рухомого складу, виведену на маршрути, в «Київпастрансі» поки не готові озвучити — йде точний підрахунок», — зазначив Литвинов.
    Також наголошується, що більшість сайтів таксі відключені.

    Таксисти пояснили, що у них зараз немає зв'язку з Інтернетом, і вони перестали приймати замовлення через мережу. Тому вони почали працювати «з руки», перевозять пасажирів не за викликом, а підбирають їх на вулиці. Але ціни на перевезення злетіли: мінімальний тариф зараз становить 70 гривень, замість звичних 35 гривень.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.