• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Трагедия в Киеве: таксист зверски избил маленького ребенка

    Опубликовано: 2014-02-13 08:03:00

    У Києві 30-річний таксист, який вживав наркотичні речовини, сильно побив 5-річного сина своєї співмешканки. Від отриманих травм хлопчик впав у кому.

    24-річна жінка та її співмешканець разом вживали наркотики та виховували 5-річного сина. Одного дня мати залишила дитину зі своїм коханцем і пішла у справах, а коли повернулась, чоловік заявив їй, що малюк впав з дивана і тому він везе його до лікарні, повідомили у прес-службі столичного управління МВС.

    Медики діагностували у хлопчика закриту черепно-мозкову травму, політравми, забій головного мозку з крововиливом, ураження стовбурових відділів головного мозку, забій грудної клітини, множинні садни, гематоми грудної клітини, верхніх, нижніх кінцівок та голови, забій легень, двосторонній гемоторакс і пневмоторакс, забій нирок. Сам малюк від таких травм впав у кому.

    Пізніше правоохоронці встановили, що недолугі батьки неодноразово били хлопчика і маскували його синці тональним кремом. 30-річного наркомана, який, до того ж, працює таксистом, підозрюють у жорстокому побитті дитини. Чоловік намагався втекти від правоохоронців, прихопивши ключі та документи, однак його вдалося розшукати. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину.

    Хлопчик вже вийшов з коми, його стан тяжкий, але стабільний.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.