Трагедия в Киеве: таксист зверски избил маленького ребенка

13 фев, 08:03

У Києві 30-річний таксист, який вживав наркотичні речовини, сильно побив 5-річного сина своєї співмешканки. Від отриманих травм хлопчик впав у кому.

24-річна жінка та її співмешканець разом вживали наркотики та виховували 5-річного сина. Одного дня мати залишила дитину зі своїм коханцем і пішла у справах, а коли повернулась, чоловік заявив їй, що малюк впав з дивана і тому він везе його до лікарні, повідомили у прес-службі столичного управління МВС.

Медики діагностували у хлопчика закриту черепно-мозкову травму, політравми, забій головного мозку з крововиливом, ураження стовбурових відділів головного мозку, забій грудної клітини, множинні садни, гематоми грудної клітини, верхніх, нижніх кінцівок та голови, забій легень, двосторонній гемоторакс і пневмоторакс, забій нирок. Сам малюк від таких травм впав у кому.

Пізніше правоохоронці встановили, що недолугі батьки неодноразово били хлопчика і маскували його синці тональним кремом. 30-річного наркомана, який, до того ж, працює таксистом, підозрюють у жорстокому побитті дитини. Чоловік намагався втекти від правоохоронців, прихопивши ключі та документи, однак його вдалося розшукати. Наразі йому оголошено про підозру у вчиненні злочину.

Хлопчик вже вийшов з коми, його стан тяжкий, але стабільний.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/328909.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua