• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Страшное ДТП в Симферополе: погиб украинец, 7 российских военных в больнице (ФОТО)

    Опубликовано: 2014-02-11 23:47:19

    Сьогодні ввечері у Севастополі внаслідок зіткнення автомобілів ВАЗ-2109 та УАЗ-452 загинув українець, ще семеро чоловіків отримали травми і були госпіталізовані. Всі вісім осіб, які їхали в УАЗі, отримали травми різних ступенів тяжкості і були госпіталізовані бригадами швидкої медичної допомоги. Водій "дев'ятки" загинув.

    РИА Новости повідомляє, що в автомобілі, який потрапив в аварію, перебували семеро російських військовослужбовців Чорноморського флоту. Читайте також: В Одесі мікроавтобус розчавив хлопця, який загинув в іншій ДТП (відео) Рятувальники, які прибули на місце події, за допомогою спецприладів визволили з понівеченого у ДТП автомобіля УАЗ жінку, яку затисло конструкціями транспортного засобу. З іншого автомобіля співробітники служби порятунку деблокували тіло загиблого водія, повідомили у прес-службі Севастопольського управління ДСНС.


    Источник: http://tsn.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.