• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве обнаружены коммунальщики-убийцы

    Опубликовано: 2014-02-09 08:43:42

    Троє працівників одного з комунальних підприємств столиці вирішили «покарати» свого директора

    37 річний мешканець родом з  Київщини розповів, що йому замовили злочин, – завдати людині тяжкі тілесні ушкодження.

    Із такаю заявою чоловік звернувся до управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в місті Києві, передають «Київ.Коментарі».

    Правоохоронці з’ясували, що до криміналу вирішили вдатися троє працівників одного з комунальних підприємств столиці. Невідомо достеменно, що стало причиною неприязні, але чоловіки «замовили» свого начальника. Виконавець злочину повинен був облити свою жертву кислотою і отримати за це винагороду – 4 тисячі доларів США.

    «Оперативники, отримавши добровільну згоду виконавця і безпосереднього об’єкта замовлення, провели низку необхідних дій для імітації злочину.

    Переконавшись в бажаному результаті, організатор злочинної групи заплатив найманцю аванс – 12 тисяч гривень. Під час передачі грошей він і був затриманий», - розповіли правоохоронці.

    Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.2 ст.121 КК України. Рішенням суду Шевченківського району затриманим обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

    http://kyiv.comments.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.