• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кровавая трагедия в Киеве: муж ликвидировал жену и тещу

    Опубликовано: 2014-02-09 00:28:00

    В Солом`янському районі столиці сталось подвійне вбивство. Чоловік зарізав двох жінок, після чого ліг спати

    Про це «Київ.Коментарям» повідомили в прес-службі ГУ МВС України у м.Києві.

    За словами правоохоронців, тіла жінок знаходились в різних кімнатах квартирах. Біля однієї жертви лежав ніж. В третій кімнаті працівники міліції знайшли чоловіка, який спав, його руки були закривавлені.

    Після того, як міліціонерам вдалося розбудити чоловіка, перше, що він сказав: «Теща дістала».

    Загиблі жінки, мати 72-х років та дочка 40-ка років, – дружина та теща підозрюваного.

    «Стосунки в цій родині були непростими. Чоловік знаходив будь-які приводи пиячити. В ніч вбивства між тещею та зятем виникла сварка. Літня жінка дорікала йому за постійне зловживання алкоголем, що спричиняло конфліктні ситуації в сім’ї. Єдиним аргументом в цій розмові для пияка став ніж. Старенька померла від численних ножових поранень», - розповіли у відомстві.

    Від криків матері прокинулася дружина й вийшла до чоловіка. Її він навіть слухати не став – одразу вдарив ножем. Після всього, що накоїв, чоловік пішов до себе в кімнату й ліг спати.

    Міліцю викликали сусіди. За фактом подвійного вбивства відкрито кримінальне провадження за статтею 115 КК України «Навмисне вбивство».

    Правоохоронці з’ясували, що цей шлюб у затриманого чоловіка був третім. З вбитою ним жінкою вони прожили разом трохи більше року. Від попередніх двох шлюбів убивця має трьох дітей.

    http://kyiv.comments.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.